Nyhed

Szhirley og Gypsies optræder sammen i Pumpehuset

Spillestedet åbner op en unik koncert med hjerter damen i front for de håndspillende hiphoppere

Den danske hiphop- og soulscene er ikke større, end at de fleste kender hinanden igennem forskellige samarbejder på albums og shows. Men det er knap så ofte, at disse venskaber udvikler sig til en decideret fællesoptræden, som det er tilfældet med den danske r&b-diva Szhirley og det danske hiphopband Gypies. De to navne spiller en unik fælleskoncert i Pumpehuset i København den 18. september.

Szhirley har i over et årti været en markant skikkelse på den danske r&b-scene, om det er sammen med Den Gale Pose, som radiovært sammen med kollegaen Karen eller som solist på både engelsk og dansk. I foråret kom det længe ventede andet album "Hjerter Dame", som beviste, at r&b-prinsessen over årene har fået mere dybde og samtidig stadig havde sin plads på toppen af dansk r&b-musik. GAFFAs anmelder gav albummet fire stjerner og skrev:

"Hun har valgt at synge på dansk på hele skiven, og teksterne er meget personlige og indholdsrige. Det klæder hende og gør albummet mere vedkommende. Albummet er en status på Szhirleys karriere, såvel som hendes liv iøvrigt, især hendes kærlighedsliv. Stilen er takket være producerne nutidig r&b-agtig, hvilket passer til hendes vokal."


Szhirley har slået pjalterne sammen med de håndspillende hiphoppere fra Gypies, der også selv har gjort opmærksom på deres tilstedeværelse med to succesfulde albums i bagagen. Det andet album, "For The Feeble Hearted" som udkom i foråret, blev ligeledes rost i medierne og markerede bandets position som et af Danmarks bedste orkestre i hiphopgenren.

De to navne mødes på scenen til den eksklusive fællekoncert i Pumpehuset og lader publikum om at bedømme, om det lykkes at kombinere den feminine r&b-sangerinde med de funky rytmer fra de seks fyre i Gypsies.

Billetter til koncerten den 18. september kan findes via GAFFA Live.


 

ANNONCE