Nyhed

Tori Amos udgiver vinteralbum

Sangskriveren og sangerinden udgiver endnu et album i år med titlen "Midwinter Graces"

Med en veloverstået koncert i Operaen i København søndag blev det endnu en gang bevist, har Tori Amos stadig godt fat i det danske publikum. Nu kan sangskriveren også glæde sine danske fans med endnu en udgivelse i år, med navnet "Midwinter Graces", der bliver karrierens elvte album for den erfarne pianist og sangskriver.

Det kommende album er traditionen tro optaget i Tori Amos' hjemmestudie i Cornwall i England, men er til gengæld det første sæsonbetonede album fra sangskriverens hånd. Tori Amos har denne gang arbejde med traditionelle jule- og vintersange fra sin opvækst i Baltimore med en far, der var metodistpræst. Disse sange er blevet genfortolket af sangerinden på "Midwinter Graces", som er opfølgeren til "Abnormally Attracted to Sin", som også udkom i år.

Det var dette seneste album, der i går blev fulgt op af hendes koncert i København og begejstrede GAFFAs anmelder, der belønnede koncerten med fem stjerner. Der blev blandt andet skrevet i anmeldelsen om sangerinden og pianistens optræden i Operaen:

"Som pianist er Amos virtuos, i hvert fald i rock-sammenhæng, og hendes fingre løb ustandseligt op og ned ad tangenterne, uden at der hverken her eller senere var tilløb til rent blær og opvisning - hver en tone havde sin nødvendige plads i sangen. Hendes smukke, både blide og aggressive og meget nuancerede stemme stod også klart i det fremragende lydbillede, hvor den yderst velspillende rytmesektion heldigvis ikke kom til at fylde for meget, som det lejlighedsvis var tilfældet for to år siden i Falconer Salen."

"Midwinter Graces" udkommer den 10. november, og tracklisten kan ses nedenfor.

   1. "What Child, Nowell"
   2. "Star of Wonder"
   3. "A Silent Night with You"
   4. "Candle: Coventry Carol"
   5. "Holly, Ivy and Rose"
   6. "Harps of Gold"
   7. "Snow Angel"
   8. "Jeanette, Isabella"
   9. "Pink and Glitter"
  10. "Emmanuel"
  11. "Winter's Carol"
  12. "Our New Year"

ANNONCE