Nyhed

Before The Show på vej med debutalbum

Først blev de opdaget af P3, og nu er Before The Show snart klar med deres første album

Sidste efterår surfede nogle folk hos P3 rundt på nettet, og her faldt de over nogle numre med et band ved navn Before The Show. De syntes så godt om disse numre, at de satte et af dem i rotation på stationen, nemlig nummeret "Constructions", som nu er første single fra Before The Shows kommende album.

Albummet, der bærer titlen "Hearts & Heads", udkommer i slutningen af maj og er mikset af Niels Høg i Lydkraft Studiet i Odense. Det bliver det danske indieselskab trak2r Records – der også har Kind Of Girl i stald – der udgiver Before The Shows debut.

Before The Show startede som sanger og sangskriver Laurids Smedegaards soloprojekt. De af hans sange, der er kommet med på debutalbummet, startede som en række demosessions i 2007 – og nu forløses de så endelig med bandet Before The Shows indspilninger.

Laurids Smedegaard er undervejs også blevet en del af bandet Alcoholic Faith Mission, hvis seneste album GAFFAs anmelder Michael Jose Gonzalez gav intet mindre end fem stjerner og følgende ord med på vejen:

"Alt i alt har Alcoholic Faith Mission taget et stort skridt i den rigtige retning og begået en smuk og gennemarbejdet plade, der burde sikre bandet en plads i mange seriøse musikelskeres hjerter. Godt gået!"

Before the Show har kun eksisteret i sin nuværende form siden november 2008, og består, udover Laurids Smedegaard – der synger og spiller guitar – af Kasper Ebdrup på trommer, Maya-Maria Stæhr på keyboard, percussion, kor og sampler, Andreas Stæhr på guitar og Andreas B. Stær på bas.

Before The Shows debutalbum "Hearts & Heads" udkommer mandag den 31. maj, og som optakt til udgivelsen vil Before The Show spille på Spot Festival i Århus i slutningen af maj.

ANNONCE