Nyhed

Before The Show udgiver og spiller i Tyskland

Det alternative danske rockband udkommer på tysk label og starter i aften en turné, der rammer både Danmark og Tyskland

Siden Spot Festival er det gået derudad for Laurids Smedegaard og co. i Before The Show. Debutalbummet udkom umiddelbart efter den omtalte festival, og herefter har orkesteret både kunne bryste sig af velanmeldte koncerter og positive kritiker-ord om "Hearts & Heads", som er titlen på kvintettens første album.

Bandet udgiver således den 1. november selv samme debut i Tyskland, Østrig og Schweiz på det tyske label PopUp. Men ikke nok med det, så har bandet også skaffet sig en booking-aftale, som tager dem på en turné rundt i det tyske, mens nogle danske steder vil blive rundet i samme omgang. Turnéen starter bandet i aften, den 20. oktober, på Gimle i Roskilde, ligesom fire andre spillesteder i landet får besøg af københavnerne. Herefter vil kvintetten i december vende snuden sydpå til både Tyskland og Østrig.

GAFFAs anmelder Erik Barkman var også ganske tilfreds, med hvad han hørte på Before The Show debut. Han gav "Hearts & Heads" fire stjerner, og skrev:

"Det er ikke længe siden, at de fleste danske rockplader lød som svage ekkoer af gammelt nyt fra den angelsaksiske verden. I dag har rigtig mange hjemlige bands fingeren på den internationale scenes puls. "Hearts & Heads", Before The Shows albumdebut, er et godt eksempel på den positive tendens. Fra første takt føler man sig i sikre hænder hos Alcoholic Faith Mission-trommeslager Laurids Smedegaard og hans håndgangne mænd og kvinder. Kvintetten går på opdagelse i nyere americana med fin stilfornemmelse og sikkert håndelag."

Herhjemme har P3 desuden haft et godt øre til Before The Show, og de har foreløbigt spillet de to singler fra albummet, "Constructions" og "Stalking".

Herhjemme udkom Before The Shows' "Hearts & Heads" på det danske indie-label Trak2r Jr i maj, og de danske koncerter starter som sagt allerede i aften, den 20. oktober, på Gimle i Roskilde, hvor billetter kan erhverves via GAFFA Live.

Turnéplanen ser således ud:

20/10 Gimle, Roskilde

21/10 BETA, København S

22/10 1000Fryd, Aalborg

23/10 Studenterhuset, Aarhus

20/11 Raahuset, København V

 

7/12 - Astra Stube, Hamburg (DE)

8/12 - Exil, Chemnitz (DE)

9/12 - W1, Regensburg (DE)

10/12 - Weisses Lamm, Augsburg (DE)

11/12 - Fifty, Asperhofen (AU)

Du kan se mere til bandet på deres Myspace-profil, ligesom du kan snuse til en live-video af nummeret "Plunge" fra debutalbummet herunder:

ANNONCE