Nyhed

Scarred By Beauty på Danmarksturné

Efter vel overstået Europaturne er Scarred By Beauty nu klar til at trykke den af på en række danske spillesteder

Første gang, GAFFA skrev om Københavner-bandet Scarred By Beauty, var i slutningen af 2009, da GAFFAs demoanmelder Hansen fik en demo fra metaldrengene ind af døren. Det var, ifølge Hansen, vellykket metal, og han gav demoen fire stjerner og skrev:

"De er vildt dygtige. Jeg tror dog, at noget ville være vundet ved at fordele de mange idéer over lidt flere numre, og så lade de enkelte tracks vokse sig færdige, lade idéerne få plads nok til vise, hvor gode de er. Et band, man skal holde øje med, i hvert fald."

Siden har drengene i Scarred By Beauty, et band, der rummer medlemmer fra bandsene Hatesphere og Intelligent Pushing, vundet prisen for "Årets Talent" ved Danish Metal Awards, som løb af stabelen i januar og turneret i Europa i februar måned.

Men nu er tiden inde til en Danmarksturné, hvor bandet vil præsentere det modige publikum for deres nye materiale, som skal prøvesprænges, inden det lander på bandets kommende debutalbum.

Turneen, som bandet har døbt "Scarred by Beauty på Spanden 2010" foregår her:

16. april - Dampf, Fredericia
17. april - Rockstuen, Odense

22. april - Musikstalden, Næstved
23. april - Rock Nielsen, Aalborg
24. april - The Rock, København

30. april - Metalcore, Skjern
01. marts - Musikcafeen, Århus (med As We Fight)

Ud over de ovenstående datoer, spiller Scarred By Beauty også til dette års Spot Festival og Fredericia Hardcore Festival.

ANNONCE