Nyhed

Johnny Stage udgiver album i Tyskland, Østrig og Schweiz

Guitaristens "... unknown album" udsendes i de tre tysktalende lande til november

Guitaristen Johnny Stage, kendt for samarbejder med så forskellige navne som Martin Hall, Sort Sol og Keld Heick og som halvdelen af den nu opløste duo Glamorama, debuterede i foråret som solist med albummet "...unknown album". Et album, der herhjemme ikke fik den store bevågenhed, men dog fik pæne anmeldelser, blandt andet af GAFFAs Espen Strunk, der godt nok kun gav tre stjerner, men alligevel konkluderede: "Damn, noget fedt guitar." BT's Henning Høeg var endnu flinkere og tildelte albummet fire stjerner under overskriften "Guitar-afgud".

Albummet markerede Stage som en bemærkelsesværdig rock-guitarist, der på pladen fik med- og modspil af den legendariske engelske guitarist Chris Spedding (Roxy Music, Bryan Ferry med flere).

Chris Spedding har selv som solist et pænt publikum i blandt andet Tyskland og Schweiz, og hans medvirken på Stages album har været med til at få øjnene op for albummet hos det tyske selskab Divine Records, der udsender "...unknown album" i Tyskland, Østrig og Schweiz den 4. november. Divine Records fokuserer i forvejen på dansk musik og har blandt andre navne som moi Caprice, CODY og Labrador i stalden.

Johnny Stage arbejder også på en udgivelse af albummet i England til efteråret. Desuden arbejder han på sit næste album, der forventes at udkomme i starten af 2011.

 

 

ANNONCE