Nyhed

Annasaid til Eurosonic

Bandet er desuden eneste udenlandske navn på scenen til showet Song Of The Year i Holland senere på måneden

Den hollandske branchefestival Eurosonic starter onsdag 12. januar, og her vil man kunne opleve danske Annasaid på åbningsaftenen. Men inden da har det hollandske medie 3voor12 arrangeret en aften med titlen Song Of The Year, der sendes direkte på både kabel, på internettet og i radioen, og også her finder man danske Annasaid på programmet.

Det hollandske medie har kastet sin kærlighed på den århusianske gruppe, der udgav debutalbummet "Jua" i Holland i september. Bandet gav to måneder senere en turné, der gav positiv feedback og førte til en invitation fra 3voor12 til at spille en koncert på taget af et 16 etagers højhus i midten af Utrecht.

Den 16. december spiller Annasaid så som eneste udenlandske band til 3voor12's show Song Of The Year 2011". Annasaids single "Dogfight" er blandt de nominerede, og det er dette nummer samt en coverversion af en af de andre nominerede sange, som publikum i Amsterdams næststørste spillested Melkweg vil blive præsenteret for.


Dermed fortsætter promoveringen af bandet altså i det hollandske, hvor også navne som Kellermensch, Vinnie Who, Agnes Obel og Treefight For Sunlight vil gå på scenen til Eurosonic.

ANNONCE