Nyhed

Annasaid lufter ny sang

Hør første nye nummer siden 2010-debuten fra Spot-aktuelle Annasaid her

"Hvis man er dedikeret indie-fan, er det her en super oplevelse", lød det fra GAFFAs anmelder, da Annasaid i august 2011 gav koncert på Danmarks Grimmeste Festival i Århus. Bandet udgav debuten "Jua" i 2010, og idag slipper de så første ny nummer i to år i form af sangen "This Time". Annasaid giver som led i årets Spot Festival i Århus koncert på Katapult den 5. maj, og ifølge en pressemeddelelse glæder drengene "sig til endelig at få lov at vise Spot-publikummet den intensitet af energi, flydende guitarer, temposkift og det stemningsunivers, der har sat dem på plakaten med de største navne i udlandet".

Annasaid består af Martin Sahlertz (vokal/guitar), Jesper Jensen (Bas), Andreas Boesig (trommer) og Emil Sylvester Jakobsen (guitar), og det bliver deres debut på Spot, hvor de desuden vil medbringe ekstra musikalsk backing. Førnævnte koncert på Danmarks Grimmeste Festival var iøvrigt den sidste for Annasaids oprindelige bsætning. Umiddelbart efter forlod to medlemmer bandet, og tre nye trådte til, hvorefter gruppen gav flere koncerter i Tyskland. Ifølge GAFFAs anmelder var debuten måske lovligt inspireret af britiske Foals - hør om bandet bevæger sig i nye musikalske retninger på aktuelle "This Time" her.

Det ville iøvrigt ikke være første gang, bandet udfordrer egne former: "Vi startede med at spille grunge, poprock, hård rock og old-school alternativt med postrock-elementer, og så er det gradvist gået over i det, som det er nu – hvad end det er", fortalte frontfigur Martin Sahlertz og guitarist Mathias Pedersen Smidt således til GAFFA i 2010.


 

 

 

 


 
ANNONCE