Nyhed

How To Dress Well til Roskilde

Enmandsbandet, der blander r&b og indie, gæster festivalen til sommer

Roskilde Festival har netop offentliggjort endnu et navn til næste års festival. Der er tale om det amerikanske enmandsband How To Dress Well alias den filosofistuderende Tom Krell fra Chicago.

How To Dress Well spiller lavmælt og intim musik med Krells karakteristiske falsetstemme i front og trækker på både r&b og indie. Krell udgav tidligere på året sit debutalbum "Love Remains", der har fået glimrende anmeldelser på websites og blogs, blandt andet fornemme 8,7 point ud af 10 hos det amerikanske webmagasin Pitchfork. Her skriver anmelderen Mark Richardson blandt andet:

"Efter min mening er How To Dress Well det største gennembrud for hjemmeindspillet lo-fi i årevis. Det føles modigt, som om det tager steder hen, hvor mange kunstnere i disse år er bange for at tage hen."

Roskilde Festival lover at annoncere et eller flere nye navne i morgen - denne gang hårde toner og støjrock i bedste anti-jule-stil.

Roskilde Festival løber af stablen fra den 30. juni-3. juli 2011 med Warm-up fra den 26.-29. juni. Billetsalget er i fuld gang via GAFFA Live.

ANNONCE