Nyhed

Pete Rock laver album med DJ Premier

De to producere laver hver beats til halvdelen af et fælles album

Den anerkendte amerikanske hiphop-producer, dj og rapper Pete Rock (billedet) planlægger at lave et album i samarbejde med den ligeledes legendariske producer og dj, DJ Premier.

Albummet kommer til at hedde "Pete Rock VS. DJ Premier", og det vil være et album, hvor hver producer skal fabrikere beats til fem eller seks numre hver og selv vælge de gæsterappere eller kunstnere, der skal være med på de respektive numre.

Indtil videre har DJ Premier afsløret, at GZA skal være med på et af numrene, men nu fortæller Pete Rock til den britiske side The Hip-Hop Chronicle, at CL Smooth og Big Pooh (Little Brother) laver et nummer sammen på et af hans beats.


Derudover har begge producere gang i et hav af projekter, for eksempel finder Pete Rock endelig sammen med CL Smooth igen, ligesom han har fem album i vente med blandt andre Camp-Lo og Smif-n-Wessun (aka Cocoa Brovaz el. Tek & Steele).

DJ Premier har startet et nyt pladeselskab, Year Round Records, der udgiver fem album de kommende seks måneder, ligesom han har annonceret udgivelsen af albummet "KRS-One & DJ Premier - Return Of The Boom Bip".

Pete Rock fortæller desuden i interviewet, at han har produceret trommerne til Kanye Wests "Runaway", der blev lavet allerede i 1991.


Der er fortsat ikke nogen udgivelsesdato på kollaborationsalbummet, "Pete Rock VS. DJ Premier", mellem det tidligere Gang Starr-medlem, DJ Premier og Pete Rocks. Se interviewet herunder:

ANNONCE