Nyhed

Kaiser Chiefs arbejder igen

Leeds-gruppen er gået i gang med det næste album. Sindsforstyrrende kedsomhed var midlet, der fik drengene i gang igen.

Kaiser Chiefs har holdt pause siden deres optræden på Leeds-festivalen i august, men nu har en voksende kedsomhed givet medlemmerne lyst til atter at lave ny musik. Det skriver NME.

"Efter et par måneder begyndte vi at kede os," fortæller frontmand og forsanger Ricky Wilson. "Så begyndte jeg virkelig at kede mig, så kedede jeg mig til følelsesløshed, og så er det, du begynder at overveje at komme i gang med at lave noget nyt."

Albummet er det første siden 2008's "Off With Their Heads," der fik fire stjerner i GAFFA. Kaiser Chiefs er ellers blevet kaldt et produktivt band, der udgav de første tre albums på tre år, men der var altså behov for at mærke lidt på livet, inden lysten til en fjerde skive meldte sig.

Der er endnu ingen titel, trackliste eller dropdato for albummet, skønt fans på nettet har efterspurgt disse ting. Wilson fortæller, at de bare hygger sig med at lave musikken, og ikke vil bindes til alt for tidlige løfter. "Der er ingen udgivelsesdato. Hvad ville ideen være i det?" spørger han. "Det er skægt, jeg har set folk på nettet spørge: 'Hvornår udkommer det nye album?' Giv os da lige en chance."

ANNONCE