Nyhed

Lars And The Hands Of Light tager på turné

Debutalbummet "The Looking Glass" er på gaden i næste uge og bliver fulgt op af en række koncerter i februar

Lars Vognstrup og resten af hans talentfulde gruppe, der blandt andre tæller søsteren Line Vognstrup på vokaler, hitter i øjeblikket med numrene "Me Me Me" og "Hey My Love, Hey Love!", der får en del rotation på P3. Nu nærmer udgivelsesdatoen sig for "The Looking Glass", og Lars And The Hands Of Light annoncerer nu en turné i Danmark i forbindelse med, at debutalbummet udkommer.

Frontmanden selv har tidligere slået sine folder i så forskellige bands som Raunchy, Wolfkin og Money Your Love, men trækker denne gang på inspirationer i blandt andet soul, 60'er-pop og 80'ernes synthpop. Lars Vognstrup er selv sangskriveren, produceren og den ene af sangerne bag Lars And The Hands Light, og han fortæller om det nye album i et interview til GAFFA:

- Man kan forvente sig en masse individuelt gode sange. Jeg vil tro, at det er en plade, som man kan dyrke ret meget, fordi folk siger, at den gror på dem. Det har måske noget at gøre med, at den er blevet til på et tidspunkt, hvor der er sket mange ting, hvor jeg har hørt meget forskelligt musik. Derfor har jeg haft lyst til at tage albummet nye steder hen.

Albummet med de uundgåelige hits bliver fejret den 23. januar til releaseparty på Drone Bar i København, hvor gruppen naturligvis giver en koncert med sangene fra albummet.

Derudover starter Lars And The Hands Of Light deres Danmarksturné den 5. februar med et nyt lineup, der udover de to søskende også tæller Thomas Stück på keys, Jeppe Østergaard på bas/guitar og trommeslageren Rasmus Valldorf (Lily Electric og The Asteroids Galaxy Tour) til koncerterne. Billetter kan findes via GAFFA Live.

Lars And The Hands Of Light spiller på følgende steder:

(Kim LAS (Money Your Love) vil spille en kort solo opvarmningskoncert før og igen som DJ efter LATHOL på spillestederne markeret med "*")
 
5/2 Forbrændingen/Albertslund
6/2  URT Huset/Thisted*
18/2 Studenterhuset/Aalborg*
20/2 Kansas City/Odense*
25/2 Studenterhuset/Århus*
26/2 Fermaten/Herning*
27/2 Kulisselageret/Horsens
5/3 Loppen, København*

ANNONCE