Nyhed

Lars And The Hands Of Light til Spot

Bandet er ikke blot første offentliggjorte navn på Spot Festival. De er også programsat til tre andre festivaler.

Lars And The Hands Of Light var her til morgen gæster hos Le Gammeltoft på P3, hvor de kunne afsløre, at de skal spille til fire danske festivaler til sommer her i blandt Spot Festival i Århus. Det gør dem til første offentliggjorte navn til 16. udgave af festivalen, der fremviser skandinavisk musik for musikelskere og branchefolk fra hele verden.

Gruppen har fået fin opbakning fra P3, der har spillet singlen "Hey My Love, Hey Love" solidt siden den var Ugens Uundgåelige i november, og derfor var det et naturligt valg at afsløre sommerens planer i dagens program. Her kunne bandet desuden fortælle, at de skal spille på Nibe og Skive Festival samt Danmarks Smukkeste Festival ud over Spot.

Udmeldingen kommer samme dag som gruppen debuterer med albummet "The Looking Glass", der i en firestjernet anmeldelse her på GAFFA.dk roses af Simon Christensen for at have "begået en spraglet, frisk plade, som har inspirationer gennem de seneste 40 års sangskrivning".


Man behøver dog ikke vente helt til sommerens festivaler for at opleve Lars And The Hands Of Light, der 5. februar sætter gang i en Danmarksturné med en koncert på Forbrændingen i Albertslund.

ANNONCE