Nyhed

Kasabian hjalp det spanske landshold

Andrés Iniesta vil invitere bandet til Barcelona som tak for deres inspirerende musik

Som bekendt blev det Spanien, der trak det længste strå i VM-finalen mod Holland, og skal man tro den enlige målscorer Andrés Iniesta, så spillede engelske Kasabian en vigtig rolle i forberedelserne til både finalen og resten af holdets kampe.

I et interview med avisen The Sun udtaler FC Barcelona-spilleren, at landsholdet det sidste år er løbet på banen til Kasabian-sangen "Club Foot", og spilleren er blevet så glad for bandet, at han nu vil invitere dem til Barcelona for at takke dem for den inspiration, de har givet ham og de øvrige spillere.

Iniesta siger til avisen, at han gerne vil spille lidt fodbold på Camp Nou med dem, inden de skal se en kamp mellem FC Barcelona og Real Madrid, og herefter skal VM-sejren fejres.

"Vi kan gå ud og have en vild aften i Barcelona og fejre VM-sejren rigtigt. De behøver ikke bekymre sig om hoteller. Jeg er humør til at dele. De kan bo i mit hus, så jeg kan vise dem min VM-medalje, og så vi kan få nogle øl ved poolen".

Fodboldspilleren slutter med at kalde Kasabian "det bedste band i verden", og siger at han elsker dem, og at han gerne vil takke dem på vegne af hele Spanien.

ANNONCE