Nyhed

R.E.M. arbejder på nyt i Hansa-studiet

Athens-bandets 15. studiealbum indspilles i det legendariske studio i Berlin

David Bowie, U2, Nick Cave, Iggy Pop, Kent og Depeche Mode er blot et par af de navne, der har skabt nogle af deres vigtigste værker i det legendariske Hansa Tonstudio. Og nu har R.E.M. også booket sig ind i Berliner-studiet.

På R.E.M.s hjemmeside beretter manager Bertis Downs, at arbejdet med bandets 15. studiealbum er blevet genoptaget efter en kortere pause, og at dette forgår i Berlin sammen med produceren Jacknife Lee. Der afsløres ikke noget om, at det netop er Hansa-studiet, der benyttes, men har man været i studiet, er det ikke til at tage fejl af rummet, bandet opholder sig i på det ovenstående billede.

Imens bandet har været i Berlin, har guitarist Peter Buck også haft tid til at gæste en Pearl Jam-koncert i sidste uge, til en coverversion af MC5s "Kick Out the Jams", og hele R.E.M. joinede ligeledes Patti Smith på scenen under en udgave af hendes "People Have The Power" her i weekenden.

Det vides endnu ikke, hvornår opfølgeren til den to år gamle "Accelerate"-plade udkommer, men allerede på mandag kan man erhverve sig en udvidet 25-års jubilæumsudgave af "Fables of the Reconstruction"-albummet.


ANNONCE