Nyhed

Daniel Lanois involveret i alvorlig trafikulykke

Den berømte U2-producer var i lørdags forviklet i en trafikulykke, der lænker ham til sengen i månedsvis

Stjerneproducer og musiker Daniel Lanois har været involveret i en alvorlig trafikulykke. Der er endnu ikke sluppet mange detaljer ud omkring ulykken, bortset fra, at den fandt sted i lørdags i Los Angeles.

Først var meldingen, at Lanois måtte aflyse sin koncert den 27. juli, men nu har producerens pladeselskab meddelt, at alle aktiviteter indstilles i mindst to måneder, for at Lanois kan komme til hægterne igen. Ifølge flere medier er Lanois' tilstand ganske kritisk, og han har i forbindelse med ulykken brækket adskillige knogler, men det kan ikke bekræftes på nuværende tidspunkt.

Daniel Lanois er bedst kendt som producer for giganter som U2 og Bob Dylan, men har også udgivet materiale under sit eget navn. Det seneste soloalbum i rækken, "Here Is What Is" fik fem stjerner af GAFFA skribent Finn P. Madsen, der skrev at Lanois havde lavet "et eftertænksomt album af stor skønhed".

Daniel Lanois er dog også stor motorcykelentusiast, og har siden sine teenageår ikke kørt på andet. Det var også på af sine motorcykler, at Lanois forulykkede.

ANNONCE