Nyhed

Daniel Lanois og Venetian Snares gæster Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

De to canadiske musikere Daniel Lanois og Venetian Snares giver koncert sammen i København til efteråret. 

G((o))ng Tomorrow Festival og ArtFreq kan præsentere musikerene Venetian Snares og Daniel Lanois, når de sammen vil stå på scenen i DR Koncerthusets Studie 2 den 4. november. Festivalen en årlig tilbagevendende begivenhed i Købehavn, som har ny eksperimenterende musik og lydkunst på programmet. 

Daniel Lanois og Venetian Snares udgav et fællesalbum under titlen Venetian Snares x Daniel Lanois tidligere i år. Lanois havde i længere tid været fan af Aaron Funk (Venetian Snares) og kontaktede ham i 2014 om et muligt samarbejde. Lanois har udtalt følgende om fascinationen af Snares og hans musikalske talent: "Jeg hørte ting, som jeg ikke vidste, hvordan man skulle gøre. Nogle gange er misundelse en god ting."

Efterfølgende startede de samarbejdet i Lanois private studie i Toronto, som blev til fællesalbummet. 

LÆS OGSÅ: Daniel Lanois – producerlegende og soloartist

Den Grammyvindende producer, sanger, sangskriver og multiinstrumentalist Daniel Lanois albumdebuterede i 1989 med Acadie, og sidenhen er det blevet til en lang række af albums. Som producer har han tidligere arbejdet med store musiknavne som Bob Dylan, Neil Young og U2.

Den elektroniske musiker Venetian Snares arbejder med genrer såsom IDM og Breakcore. Snares udgav sit første album i 1998, og siden er det blevet til mere end 20 albums. 

Hør herunder nummeret "Best P5A" fra Venetian Snares og Daniel Lanois' album. Billetsalget er i gang.

ANNONCE