Nyhed

Devo medvirker i Futurama

Gruppen kæmper for mutanternes rettigheder i seriens afsnit nummer 100

Matt Groening skabte i 1987 figurerne fra "The Simpsons" til tv-serien "The Tracey Ullman Show" og i 1999, da "The Simpsons" var blevet en selvstændig serie og et verdensfænomen, skabte Groening "Futurama". Selvom serien blev pillet af æteren i perioder, er amerikansk tv nu i gang med at vise sjette sæson, der vil blive afsluttet med seriens afsnit nummer 100.

Det er et højdepunkt for alle serier at kunne nå til dette landemærke, så der skal naturligvis gøres noget særligt ud af jubilæumsafsnittet. Derfor har den særdeles musikinteresserede Groening bedt medlemmerne af Devo om at medvirke i serien, der foregår 1000 år inde i fremtiden.

Ifølge Spinner er medlemmerne af Devo stadig levende i det 31. århundrede, fordi de har gennemgået en mutation, og derfor skal de i afsnit 100 kæmpe for mutanternes rettigheder. Hvorvidt der også bliver plads til lidt musik fra Devo, vil tiden vise.

Bandet er desuden senere på månede aktuelle med deres første album i tyve år, når de 14. juni udsender "Something For Everybody".

ANNONCE