Nyhed

Didium hylder Nancy Sinatra med fri download

Didium And The Black Bonnie Picture fejrer Nancy Sinatras fødselsdag med en gratis version af sangerindens superhit

I dag fylder Nancy Sinatra 70 og det skal, ifølge Starfighters-vinderen fra 2008, Didium And The Black Bonnie Picture, fejres. Derfor har Didium været en tur i studiet, hvor han sammen med sine kumpaner har indspillet en coverversion af Nancy Sinatras storhit "These Boots Are Made For Walking", der i 1966 røg ind som nummer et på hitlisterne i blandt andet USA.

Covernummeret er indspillet i løbet af en enkelt søndag, sammen med en lidt anden konstellation end den sædvanlige. På upright-trommer er Painted Daisies' Mikael Nørlund for eksempel med, og i producerstolen er Paul Schroeder, der også har produceret bandets seneste album "A Valley", der udkom 1. maj i år. Et album som Jan Opstrup Poulsen tildelte tre stjerner og beskrev som et album med sange, der "forekommer fyldt til bristepunktet, men ender ofte for løst".  

Didium siger selv omkring indspilningen af Nancy Sinatras hit: "Noget af det utrolige ved denne session var det fantastiske flow, som nogle gange opstår imellem musikalske hjerner, der mødes og koger sammen. Måske var det varmen, måske var det det massive indtag af alkohol og cigaretter, måske var det bare den gode sangs nerve … måske i virkeligheden det hele tilsammen, hvem ved?"
 
Didiums cover af "These Boots Are Made For Walking" kan høres og hentes – kvit og frit – via Didiums blog.


GAFFA har i øvrigt skrevet et stort fødselsdagsportræt af Nancy Sinatra, som du kan læse her.

ANNONCE