Nyhed

Hop på cyklen med Ginger Ninja til Roskilde Festival

På lørdag er der cykeltur fra København til Roskilde

Den bæredygtige ånd fra Roskilde Festival hviler over det her projekt: På lørdag kan du hoppe på cyklen og tage turen fra Halmtorvet i København til Dyrskuepladsen med musik fra Ginger Ninja undervejs. Det er da også Green Footsteps, klimakampagnen som kører under hele festivalen, der står bag arrangementet sammen med Dansk Cyklistforbund og den socialt bevidste cykelforretning Baisikeli.

Turen starter med morgenmad på Halmtorvet kl.8.00, og så er der afgang kl.10.00, så cyklisterne forhåbentlig kan nå åbningen af campingpladsen otte timer senere. Folkene bag arrangementet vil transportere din bagage for dig, byde på mad og øl, og undervejs giver danserockerne Ginger Ninja koncert. Hvis du ikke har en cykel, kan du låne en af Baisekeli.

Ginger Ninja spillede sidste år på Roskilde Festivals scene for up-and-coming-bands, Pavilion Junior, og optrådte også på dette års Spot Festival (billedet) - dog kun til tre stjerner fra GAFFAs Jeppe Kiel Revsbech.

Cykelturen, som altså foregår den 26. juni, er gratis, men der er begrænsede pladser. Du kan tilmelde dig på [email protected], og folkene bag projektet minder om, at du skal huske at skrive, hvis du vil låne en cykel.

ANNONCE