Nyhed

The Gaslight Anthem kommer til Danmark

Rockgruppen giver koncert på Lille Vega til november

Hvis du savner lidt ærkeamerikansk arbejderklasserock i dit liv, kan du glæde dig til en koncert med anmelderroste The Gaslight Anthem: En New Jersey-gruppe med stor kærlighed til Bruce Springsteen og den gammeldags, guitardrevne rocksang. De fire gutter giver koncert den 4. november på Lille Vega i København som del af deres store europæiske turné i hælene på "American Slang", deres tredje album.

Selvom The Gaslight Anthem altså har guitarforstærkerne solidt plantet i amerikansk asfalt, kan europæerne godt lide dem. Gruppen spillede sidste år på flere store festivaler, deriblandt vores egen Roskilde Festival, og "American Slang" har nået en tredjeplads på den britiske hitliste.

Også vi på GAFFA er glade for dem. Ganske vist har vi endnu ikke nået at anmelde "American Slang" (anmeldelsen er lige på trapperne), men gruppens andet album, "The '59 Sound", udløste særdeles begejstrede adjektiver hos anmelder Erik Barkman: "The '59 Sound er en muskuløs, ærkeamerikansk rockplade... [Sangene] er alle som én kontant leverede og økonomiske i deres virkemidler. En snert af klassisk rock'n'roll-lyd – især i forsanger Brian Fallons Elvis-ekko – er omtrent eneste dikkedar på et album, der hylder de store følelser, det medrivende groove og det sangbare omkvæd."

The Gaslight Anthem giver koncert den 4. november på Lille Vega i København, og du kan købe billetter via GAFFA Live.

ANNONCE