Nyhed

A Friend In London giver koncert for skuffede John Mayer-fans

Den københavnske gruppe spiller ved Forum i aften til fremmødte Mayer-publikummer

Som tidligere oplyst har John Mayer aflyst sin koncert i Forum i aften grundet sygdom, og derfor har den københavnske gruppe A Friend In London fået den idé at møde op med instrumenter og forstærkere ved Forum og give en lille koncert for de skuffede, fremmødte koncertgængere. Hvordan det præcist kommer til at foregå, må man møde op og se ved selvsyn.

GAFFA anmeldte i september 2009 A Friend In Londons demo-cd, og her blev det til tre stjerner og følgende ord fra Demo-anmelder Hansen:

"Meget ambitiøs pop/rock kvartet, der er ved at få hul igennem til Canada. Det er bl.a. medlemmer fra Starfighter-vinderne Didium & The Black Bonnie Picture, og der er da også lidt af de samme højtravende symfoniske elementer her også, men mere skåret ind til benet og ikke nær så minutiøse opbygninger. Der er en høj standard igennem de tre sange på demoen, der fra start til slut bærer præg af at være et gennemtænkt produkt. Der er ikke en finger at sætte på nogen af musikerne eller vokalen, der både mestrer de stille passager og kan synge flot igennem med et helt følelsesregister. Men alligevel er jeg ikke blæst bagover på noget tidspunkt. Det er godt og professionelt skrevne popsange med guitaren som det bærende, men det kommer ikke helt ind under huden på undertegnede. Det er, som om opskriften er fulgt lidt for tæt, og man kan gætte resten af sangen halvvejs inde i første vers. Man kan ikke rigtigt have noget imod det, men jeg tror heller ikke, man kan huske det bagefter."

A Friend In London på MySpace

 

ANNONCE