Nyhed

Se pophitmageren Tim Schou som bodypainter i smuk video

GAFFA.dk – alt om musik

Popsangeren og -sangskriveren Tim Schou er klar med en ny single og tilhørende video, "Altar". Se nedenfor den flotte video, hvor Schou folder sig ud som bodypainter.

“Altar blev egentlig undfanget og indspillet i en russisk sauna,” forklarer Tim Schou i en pressemeddelelse. ”Fire tyske producere, en canadisk sangskriver og jeg selv var alle samlet om vodkaflasken og snakkede om sex og religion… Jeg kan godt lide at bruge disse spontane oplevelser, som virker trivielle på overfladen, men virkelig giver krydderi og dybde i tilværelsen.”

Den iørefaldende og dansevenlige elektropopsang er produceret af Hitimpulse, et succesfuldt tysk producerteam, der har arbejdet med store navne som Kygo & Ellie Goulding, Alma, Felix Jaehn og Craig David.

Tim Schou er selv lidt af en hitmager, da han har været med til at skrive den platin-streamende single “Kiss You Goodbye” for svenske kunstner Anton Hagman og har rundet 1,64 millioner streams i alt på Spotify alene. Hans største Spotiy-hit "Supernova" er i skrivende stund spillet 962.000 gange.

Tim Schou og hans pladeselskab, Iceberg Records, rundede i øvrigt 2017 af ved at indgå en verdensomspændende licensaftale med BMG Recordings, eksklusive Skandinavien. Aftalen med BMG blev underskrevet i Berlin i december 2017 og betyder, at indieselskabet Iceberg Records fortsat vil udgive Tim Schou i de skandinaviske territorier og sikrer samtidig udgivelser i resten af verden gennem BMG. Dermed kommer Schou i selskab med store navne som Blondie, Billy Corgan, Morrissey og mange flere.


Tim Schou er i øvrigt kendt for at leve som selvvalgt hjemløs i hele verden efter couchsurfing-princippet, og han har rejst og spillet og sunget i mere end 25 lande og har tilbragt nætter i storcentre, på barer og under åben himmel. Han har nu base i Los Angeles, men har stadig ikke noget fast hjem.

Schou gjorde sig først bemærket som sanger i bandet A Friend in London, der i 2011 vandt Melodi Grand Prix og fik en femteplads i Eurovision med "New Tomorrow".

Den flotte video til "Altar" er instrueret af Jordan Nistico og er filmet i Los Angeles af Nik Shaw Films, som har arbejdet med store navne som Wiz Khalifa, Sean Kingston og Angel Haze.

 

ANNONCE