Nyhed

Videopremiere: Rejs verden rundt med Tim Schou

GAFFA.dk – alt om musik

Den danske popsanger og sangskriver Tim Schou er klar med en ny single og tilhørende video. Sangens titel er "Nirvana", og det er en international udgivelse via pladeselskabet BMG (Blondie, Billy Corgan, Morrissey og mange flere) i samarbejde med danske Iceberg. Se videoen ovenfor.

Videoen er ifølge Schou en rå og ærlig skildring af hans sidste par år på farten som couchsurfer rundt omkring i verden, hvilket har bragt ham til Berlin, Los Angeles, Ghana, Sverige, Tokyo, Danmark og mange andre steder.

Tim Schou udtaler: – Det bedste, jeg ved er at rejse, ikke at vide, hvor jeg er i morgen og bare lade livet overraske. Det har været og er stadig til tider hårdt, men det har båret frugt. Ikke kun rent professionelt og karrieremæssigt, også i form af de fantastiske oplevelser, jeg har fået og de mennesker, jeg har mødt på min vej. 


Han fortsætter: – Nirvana er på mange måder en sang, der handler om at stikke af – mentalt eller fysisk – og lade drømmene og minderne vise vej, og det er også det, som videoen forhåbentlig skildrer. Jeg håber, den inspirerer, og at folk får lyst til at rejse, når de ser den. 

Tim Schou gjorde sig først bemærket som sanger i bandet A Friend in London, der i 2011 vandt Melodi Grand Prix og fik en femteplads i Eurovision med "New Tomorrow". Han har været med til at skrive den platin-streamende single “Kiss You Goodbye” for svenske kunstner Anton Hagman og har rundet to millioner streams i alt på Spotify alene. Hans største Spotiy-hit "Supernova" er i skrivende stund spillet 990.000 gange.

LÆS OGSÅ: Se pophitmageren Tim Schou som bodypainter i smuk video


ANNONCE