Nyhed

PREMIERE: Berusende forelskelse i Tim Schous nye musikvideo

GAFFA – alt om musik

En popsang om forelskelser og alt det, der følger med

Tim Schou udgiver i dag en musikvideo til singlen ‘’Mad Love’’ featuring Sowfy, der leder op til udgivelsen af hans debutalbum Hero/Loser, som udkommer på fredag den 9. april. 

Sangens musikvideo viser forelskelsens vanvid, og de euforiske, lykkelige og også ulykkelige følelser, som det kan bringe med sig. Videoen er instrueret af Schou selv, i samarbejde med dokumentaristen Lukas Valentin og produktionsselskabet Mirror Entertainment.


Model, skuespiller og iværksætter Anna Lykke Oehlenschlæger (som i disse dage er ved at skifte navn til Saba Lykke Oehlenschlæger), der er aktuel i DR3-serien Min Sindssyge Tvilling, spiller videoens hovedperson. Tim Schou har derudover også samarbejdet med den amerikanske digter Christopher Poindexter, hvis digte om kærlighed og forelskelse videoen er inspireret af. Digtet i videoens intro er læst højt af Electra Mustaine, der er datter af Dave Mustaine (sanger i metalbandet Megadeth). Og sangeren Sowfy medvirker på gæstevokal.

”Det, at min musik kan blive et talerør for andre kunstnere, som Christopher og Anna, er en fed følelse. Samarbejdet i det kreative kan noget, og jeg er derfor meget stolt af projektet,” fortæller Tim Schou selv om videoen.

Tim Schou viste første gang sit talent i Melodi Grand Prix i 2011, som forsanger i A Friend In London, der vandt med nummeret ‘’New Tomorrow’’. Gruppen gik i opløsning i 2013, og siden da har han udgivet en ep og en håndfuld singler.


Efter A Friend In London gik i opløsning, solgte Schou sin lejlighed og tilbragte syv år som vagabond, hvor han boede på sofaer rundt omkring i verden, indtil han landede igen i København, fuld af indtryk og oplevelser. Den personlige rejse og de op- og nedture, den har bragt med sig, er dét, der har født titlen på hans kommende debutalbum Hero/Loser.

LÆS OGSÅ: VIDEO: På roadtrip med danske Twin Dive – på 27 års dagen for Cobains død

Se musikvideoen til ‘’Mad Love’’ her:


ANNONCE