Nyhed

Bikstok Røgsystem varmer op for Nas og Damian Marley med dj-sæt

[Opdateret] Der er lagt op til en strålende koncertaften på Store Vega

Når den politisk bevidste duo bestående af rapperen Nas, der stod bag det banebrydende album "Illmatic" fra 1994, og reggae-musikeren Damian "JR Gong" Marley, giver koncert i Store Vega til juli, bliver det Bikstok Røgsystem, der står for opvarmningen.

Stokken, som bandet kaldes i folkemunde, har kun givet ganske få koncerter i den seneste tid, men de er med deres livlige rap/dancehall/reggae-musik et oplagt valg til opvarmningstjansen. Det er dog ikke som band, men derimod som dj's gruppen denne aften optræder.

Bikstok Røgsystem har ikke udgivet noget siden debutalbummet "Over Stok Og Sten", der fik blændende anmeldelser alle steder og intet mindre end seks stjerner af GAFFA. Det populære band arbejder angiveligt på nyt materiale, så forhåbentlig går der ikke længe, inden man kan få en chance for at høre, hvilken vej røgen fra Bikstok Røgsystem blæser i fremtiden. På Bikstok Røgsystems MySpace-side, kan man blandt andet høre nummeret "Slangedans", der ikke var blandt numrene på "Over Stok Og Sten".

Nas og Damian Marley udgiver 18. maj albummet "Distant Relatives", men det er ikke første gang, de arbejder sammen, idet Nas medvirkede på nummeret "Road To Zion", der er at finde på Damian Marley-albummet "Welcome to Jamrock". De to musikere er desuden meget engagerede i sortes rettigheder og vil med det kommende album gøre opmærksom på den afrikanske kulturs position som menneskehedens fælles vugge.

Nas og Damian Marley samt Bikstok Røgsystem spiller i Store Vega 6. juli, og billetter kan købes via GAFFA Billet.

[Opdateret] I pressemeddelelsen om arrangementet blev Bikstok Røgsystems del i aftenen præsenteret som en koncert. Vi er efterfølgende blev kontaktet og informeret om, at der er tale om et dj-sæt leveret af de tre Bikstok-medlemmer. Vi beklager forvirringen.

ANNONCE