Nyhed

Tegn abonnement på Marybell Katastrophy

Det egensindige bands kommende single vil kunne høres i mange fortolkninger

Marybell Katastrophy har lagt sidste hånd på en ny single, der går under navnet "Difference". Officielt udkommer "Difference" først 26. maj, men allerede nu kan man høre nummeret på Marybell Katastrophys hjemmeside og myspace. Alligevel er der grund til at holde øje med avantgardepop-bandets hjemmeside, når singlen udkommer, for samtidig lancerer Marybell Katastrophy en abonnementsordning, de kalder "Different Difference".

Idéen er, at man ved at købe singlen samtidig tegner abonnement på en lang række alternative versioner af "Difference". Man modtager med andre ord løbende links til at downloade andre udgaver af nummeret. Disse udgaver bliver lavet af en vifte af højst forskellige musikere. I flæng kan nævnes: Beta Satan, Darling Don't Dance, The Malpractice, Schweppenhäuser/Thomsen & Morten Søndergaard (der for øvrigt har skrevet teksten til nummeret), The Bronson Brothers og mange flere.

Som det har været tilfældet med tidligere udgivelser fra Marybells Katastrophys hånd, kan man selv bestemme prisen, når man downloader "Difference". Skulle man have lyst til at gå til koncert med Marybell Katastrophy, er det også muligt. Bandet følger singleudgivelsen op med en koncert på Pumpehuset 27. maj. Ved samme lejlighed optræder også Slaraffenklang, der som bekendt er sammensmeltningen af Slaraffenland og Efterklang.

ANNONCE