Nyhed

Alice Cooper til Randers

Den legendariske goth-rocker har annonceret en koncert i juni

Hidtil har danske fans måttet ty til udlandet for at kunne opleve Alice Cooper live i 2010, men der er for nylig dukket en dansk dato op på hans turnéprogram for denne sommer. Det bliver Justesens Plæne i Randers, der kommer til at huse veteranen for en aften, om end der på nuværende tidspunkt ikke er kommet nogen officiel meddelse om koncerten fra deres side. Til gengæld er der sat en dato op på Coopers officielle hjemmeside, nemlig onsdag den 23. juni.

Sidst GAFFA anmeldte Alice Cooper var i 2007, hvor han spillede i Ballerup Super Arena. Dengang blev det til fire stjerner fra GAFFAs Nana Vogelbein, der mente at præstationen var lige vel forudsigelig. Hun skrev blandt andet:

"Alice Cooper selv præsterede som man kunne forvente, men så heller ikke meget mere. Klassiker på klassiker kunne ikke overskygge følelsen af, at sceneshowet – selvom det er flot – efterhånden er ved at blive forudsigeligt. Alice Cooper havde til lejligheden udskiftet guilotinen med en galge, han blev hængt i, men ellers holdte han sig til den vanlige uhygge med maltraktering af en babylignende dukke under nummeret "Dead Babies" og bødler en masse gennem det 100 minutter lange show. Alligevel var der glimt af den gode, gammeldags rock'n'roll, som Cooper har været med til at holde i live gennem fire årtier, og det hjalp gevaldigt på det hele."

Alice Cooper spillede året efter i Mølleparken i Sønderborg.

Koncerten løber af stablen på Justesens Plæne, Randers, Onsdag den 23. juni, hvor portene slåes op klokken 18.00. Der er opvarmning fra klokken 21.00, med hvilket band vides ikke endnu, og Alice Cooper går selv på klokken 23.00. Billetter kan købes på Coopers officielle hjemmeside, hvor man også kan købe en VIP-pakke, der blandt andet giver køberen adgang til meet and greet efter koncerten.

 

ANNONCE