Nyhed

Baby Dee spiller i Danmark

Ekstravagant cabaretpop i Warehouse 9 og Literaturhaus næste weekend

Den amerikanske sangerinde Baby Dee kommer nu til København, hvor hun giver koncerter i weekenden den 27. og 28. marts.

Baby Dee har tidligere spillet harpe for Antony & The Johnsons, og skulle man umiddelbart sammenligne den ekstraordinære performer med en anden af scenens kunstnere, falder valget da også hurtigt på dem. Vokalen er lige så udefinerbar, og musikken bærer præg af dramatik og cabaret. Desuden opererer Baby Dee også i grænselandet mellem kønnene. Hun er faktisk født som en mand, men har gennemgået en kønsskifteoperation.

57-årige Dee har yderligere arbejdet sammen med folk som The Dresden Dolls, Current 93 og Marc Almond, og som soloartist har hun begået seks albums over de sidste ni år.

Den første af de to koncerter foregår i Warehouse 9, og her er forudbestillingen af billetter allerede lukket igen. Der er dog sat et antal af til salg i døren, mens Literaturhaus stadig har pladser til søndagens intimkoncert.

Inden koncerterne vil der være opvarmning af engelske Bird, der består af irsk-engelske Janie og hendes cello, spædet op med en smule elektronika. Her er ikke så meget cabaret, men stadig en bemærkelsesværdig perfomance.

Læs mere på Warehouse9s hjemmeside

ANNONCE