Nyhed

Gratis festival i Odense klar med de første navne

Alle koncerter er gratis til Odense Havnekulturfestival, og årets første afsløringer hedder Magtens Korridorer og The Blue Van

Odense Havn lægger for femte gang lagerhaller og asfaltarealer til en samling koncerter med nogle af tidens markante danske navne. Indgangen til festivalen er som altid gratis, og foruden musikken er der både skating, konkurrencer, musical, lærerig legeplads, et cetera, et cetera, et cetera.

Festivalen har netop offentliggjort årets to første navne, Magtens Korridorer og The Blue Van. Begge efterspurgte navne, der faktisk ikke behøver videre introduktion; Korridorerne er netop gået guld med deres seneste plade, "Milan Allé", og The Blue Van har leveret musik til reklamen for Apple nye satsning, iPad. Kampagnen vil uden tvivl generere kraftig eksponering for gruppen, og det er altså med stor sandsynlighed et af Danmarks næste store navne, der nu kan opleves gratis på havnen i Odense.

Blue Van koncerten spiller kl. 20.45, lørdag den 29. maj, mens Magtens Korridorer er på dagen inden, fredag kl. 21.00. Koncerterne er sponsoreret af henholdsvis Musikhuset Posten og Odense Havn.

Odense Havnekulturfestival finder i år sted fra fredag d. 28. til søndag d. 30.maj. Alle aktiviteter er gratis, og sidste år besøgte mellem 15 og 20.000 gæster arrangementet, der er sponsoreret af kulturvenlige virksomheder og foreninger i den fynske hovedstad.

Læs mere om festivalen på hjemmesiden

ANNONCE