Nyhed

Magtens Korridorer tager på Danmarksturné

Samtidig kan det dansksprogede rockband fejre en guldplade for "Milan Allé"

Den københavnske rockkvinttet Magtens Korridorer, som er blevet kendte for Johan Olsens livtag med den danske småborgerlighed, sælger guld med deres fjerde album "Milan Allé". Det betyder, at det Per Sunding-producerede album runder et flot salg på 15.000 eksemplarer, som blandt andet er skabt på baggrund af en velbesøgt efterårsturné og optrædener til P3 Guld og Zulu Awards. I 2006 har Magtens Korridorer i øvrigt haft æren af at åbne Roskildes Orange Scene.

GAFFAs Erik Barkman gav bandets ambitiøse album "Milan Allé" en pæn anmeldelse og fire stjerner i september sidste år:

"Milan Allés lyrik fungerer fint på sine egne, stemningsskabende præmisser. [...] Milan Allé vinder noget finish og nogle finesser ved samarbejdet med Sunding, men taber også nerve og intensitet. Især Anders Ramhedes trommer klinger lovligt clicktrack-rigide. Det er en samling mundrette og meget Magtens Korridorer'ske sange, men Milan Allé formår ikke rigtig at formidle den fandenivoldske live-energi, der er bandets måske allerstørste force."

Samtidig er de københavnske livefavoritter på vej på en forårsturné, som starter på fredag i Vejle. Desuden vil man kunne finde Magtens Korridorer på en række af sommerens festivaler.

Turnéplan:

5. marts: Vejle, Torvehallerne
6. marts: Viborg, Paletten
12. marts: Fredericia, Hallerne
13. marts: Ålborg, Skråen
26. marts: København, Store Vega
27. marts: Nakskov, Huset

16. april: Ringsted, Kongrescenter
17. april: Greve, Portalen

ANNONCE