Nyhed

Simple Minds frontmand udgiver solo-udspil

Jim Kerr vil under sit nye alias, Lostboy! AKA, udgive sit første album til maj

Det er ikke fordi forsanger og frontmand Jim Kerr har sat Simple Minds til side, han har simpelthen planer om at køre både solo-projekt og band sideløbende. Det ville naturligvis heller ikke give meget mening at droppe et band, der i skrivende stund er ved at fejre deres 30-års jubilæum som turnerende band med en ganske omfattende turné, der i øvrigt bringer dem forbi Esbjerg Rockfestival den 5. juni i år.

Under kunstnernavnet Lostboy! AKA udgiver han i maj måned sit første solo-album, der kommer til at hedde "Lostboy! AKA Jim Kerr", og er lavet i samarbejde med produceren Jez Coad, der også hjalp til på de to seneste Simple Minds-albums. Coad udover rollen som producer og stået for guitar og keyboard på albummet, mens Charlie Jones (Robert Plant, Goldfrapp) har lagt bassen, og Simple Minds egen Mel Gaynor har siddet bag trommerne. Kerr fortæller på sin hjemmeside om soloprojektet:

"På en eller anden måde havde jeg tunet mig ind på den dreng jeg engang var, det passionerede barn jeg havde lagt bag mig, og mystisk som det hele var, kunne det ikke benægtes hvor begejstret jeg var for at blive genforenet med det energiske livssyn og de frigørende værdier, der findes i kernen af den næsten glemte karakter. Det er kun det første skridt, men jeg kan nemt forestille mig at drive dette nye forhold videre endnu, og samtidig fortsætte den fantastiske historie med Simple Minds."

Der er endnu ikke sat en dansk udgivelsesdato på albummet, der i Danmark skal udgives af Playground Music, men i Storbritannien udkommer det mandag den 17. maj, så det er et godt bud indtil videre, da plader normalt sendes i butikkerne om mandagen herhjemme. Man kan få et lille smuglyt på Lostboy! AKA-hjemmesiden, hvor singlen "Get Found" ligger til gratis download.

ANNONCE