Nyhed

Lars And The Hands Of Light drager på Europaturné

Det danske band tager på sin anden europæiske tur i år og har god vind i ryggen i Frankrig

Det danske band Lars And Hands Of Light udgav i januar deres debutalbum "The Looking Glass" herhjemme og fik pæn succes med det. Siden er pladen blevet udgivet i Holland, og for nylig, nærmere betegnet 25. oktober, blev det så udsendt på det franske selskab Platinum, der også blandt andet har danske PowerSolo i stalden. Førstesinglen "Me Me Me" - som også er udgivet i Tyskland og Benelux - er allerede blevet spillet en del på de store nationale radiostationer France Inter, Oui FM, Le Mouv, Virgin, Radio Nova og Europe 1. I Frankrig udtaler man i øvrigt bandets navn "Larrrs Ansi Endo Flight", eller Lars And The End Of Life, som gruppen selv formulerer det.
 
Lars & Co. er netop hjemvendte fra, hvad de selv beskriver som en succesrig promotion-tur til Paris. En tur, der indebar masser af interviews, showcases og fire live-optrædener på nogle af de ovennævnte radiostationer.
 
Lars And The End Of Life, undskyld Hands Of Light følger den internationale medvind op med deres anden europæiske turné i år. Til december drager gruppen til Tyskland, Benelux, Frankrig og Portugal, hvor bandet er programsat til at spille på de to vigtige festivaler Transmusicales og Generiq.

Som om alt dette ikke var nok, udkommer Lars And The Hands Of Lights' debutalbum snart i Indien, og bandet og deres pladeselskab Crunchy Frog arbejder også på at udgive albummet via licensaftaler i både USA og Storbritannien.

I sin tid gav GAFFAs anmelder Simon Christensen "The Looking Glass" fire stjerner og skrev blandt andet: "Pladens primære arv findes i popskabelonen og de gode hooks, som betyder, at pladens første fem numre føles som singlemateriale, lige fra åbningsnummeret Me Me Me og frem til Hey My Love, Hey Love! - men ellers er sangskrivningen er helt fri for genrekonventioner." 


Lars And The Hands Of Light har i øvrigt optaget en video på deres Frankrig-turné, som du kan se nedenfor

ANNONCE