Nyhed

Kulturnat med Peer og The Freudian Slip

Peer, The Freudian Slip, Lars Winther med flere underholder i Dansk Arkitektur Center til tværæstetisk performance

Om to uger er det Kulturnat over hele landet, og et af de mere interessante arrangementer finder sted på DAC, Dansk Arkitektur Center, som byder på en tværæstetisk aften, skræddersyet specielt til denne aften og specifikt til DAC's rum.

Musik, videokunst og historiefortælling glider sammen i en moderne koncertperformance. Fire musikere, to forfattere og en billedkunstner skaber en alsidig aften, hvor genreskel og traditioner bliver lagt til side til fordel for det unikke og grænsebrydende. I én sammenhængende lydflade vil toner fra piano, keyboards, guitar, trommer og samples, stemmer og sang blande sig med rummets visuelle elementer.

Musikken leveres af The Freudian Slip, Lars Winther og Peer, de talte ord af forfatterne Julie Kiær Jensen og Thomas Boston og det visuelle udtryk af Hans B. Guldager Enevoldsen. For koncept og tilrettelæggelse står Per Bloch Andersen, også kendt som Peer.

Efter koncerten vil de medvirkende artister fortsætte som dj's, indtil DAC lukker kl. 24.

Peer udgav i begyndelsen af 2009 det tværæstetiske værk "Kollektion", en kombineret cd og 160 siders bog med digte, tekster og fotos. GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez gav den en trestjernet anmeldelse og ordene: "De stærkeste sange er Miss Blue Eyes og Fantasia Friend Farinelli, og hvis Peer havde koncentreret sig om i højere grad at skrive numre af denne kaliber i stedet for at tærske diverse genrer igennem med et noget ujævnt resultat til følge, ville det bestemt have resulteret i et højere antal stjerner til denne ambitiøse, men kvalitativt middelgode udgivelse."

Peer på MySpace

ANNONCE