Nyhed

Birk Storm spørger fans til råds

I samarbejde med GAFFA afholder Birk Storm et arrangement, hvor fjorten udvalgte fans kan få indflydelse på hvilke numre, der skal med på Birk Storms næste album

Birk Storm og GAFFA inviterer fjorten fans til en eksklusiv Song Session, hvor udvalgte interesserede vil møde Birk Storm, og sammen lytte på elektro-funkerens nye numre, samt få indflydelse på hvilke numre, der skal være med på pladen.

Alt du skal gøre for at komme i betragtning, er at gå ind på Birk Storms Facebook-profil og trykke "Synes godt om", hvorefter du på siden skal begrunde på en wall-post, hvorfor netop du skal have muligheden for at komme med til denne specielle aften. En aften, der kke blot giver mulighed for at påvirke Birk Storm angående hvilke numre, der skal være med på den nye plade, men også giver chancen for at være blandt de første til at høre de nye numre.

Birk Storm udgav i 2009 solo-debutalbummet "I Don't Care" som her på GAFFA modtog fire stjerner af anmelder Simon Christensen. Han skrev:

"Til hjemmestereoen anbefales "Even Got To Move My Own Feet", "Girl You Make Me Fly" og "Running Down The Hill". I længden tendenserer "I Don't Care" det lette og flygtige, men den er stadig kvalificeret som frisk, gennemarbejdet debut, der fortjener det, der i almen Stratego-lingo er kendt som en general."

Birk Storm har sidenhen haft to numre fra debuten med i den danske film "Min Bedste Fjende", fire singler i radioen, spillet koncerter i hele landet, både med sit eget materiale og som trommeslager for Troels Abrahamsens solo-koncerter. Derudover har han været i studiet for at lave numre til opfølgeren, der forventes at udkomme engang i 2011. Nu er en god portion tracks ved at være færdige, og fårene skal skilles fra bukkene, derfor har Birk Storm nu brug for din hjælp til denne svære udvælgelse.

Ønsker du at komme i betragtning skal du altså skrive til Birk Storm på Facebook, og herfra vil der blive udfyldt syv pladser til denne lytte-sessionen. Ud over de syv der bliver udvalgt af Birk Storm selv, vil GAFFA også udvælge syv KLUB GAFFA medlemmer, der kan komme i betragtning ved at foretage samme procedure på KLUB GAFFAs Facebook-profil.

Birk Storm Song Session vil blive afholdt i København tirsdag den 21. september klokken 17:00.

ANNONCE