Nyhed

Kasper Spez på efterskole-turné

Den danske punchline-poet turnerer i øjeblikket rundt i Danmark for at give de unge efterskoleelever et skud dansksproget rap

Den årlige efterskoleturné arrangeres af Dansk Rock Samråd (ROSA) i samarbejde med AFTRYK. De har til formål at give unge bands muligheden for at turnere, og samtidig vække interessen for ny dansk livemusik hos det helt unge publikum. I år er tjansen gået til dansk hiphops nye wonderboy Kasper Spez.

Spezs debutalbum "Fantasten" udkom d. 10. august sidste år og modtog 5 stjerner her på GAFFA sammen med udtalelsen: "Kasper Spez har et altoverskyggende talent, og det er ikke at kunne skrive ord ned, for det kan alle. Nej, det er at få dem til at betyde noget for dig".

Nummeret "Hvem Jeg Var (feat. L.O.C)" blev desuden taget godt imod på P3 som gjorde, at mange flere fik øjnene op for det nye talent. Tidligere har Kasper Spez turneret sammen med både Jooks og Pede B, men i øjeblikket rejser han rundt alene, for at give Danmarks unge efterskoleelever en musikalsk oplevelse som er ud over det sædvanlige. Indtil nu har Kasper Spez allerede været forbi både Vejstrup Efterskole, Galtrup Efterskole og BGI-akademiet.


Her efter vil koncert-kalenderen se således ud:

9. september - Tommerup Efterskole.
15. september - Femmøller Efterskole
16. september - Hald-Ege Efterskole
21. september - Rovvig Efterskole
22. september - Østhimmerland Ungdomskole
23. september - Hammerrum Fri- og Efterskole

Kasper Spez kan desuden opleves på Tapperiet i Køge 28. oktober sammen med Tobias Trier med flere.


ANNONCE