Nyhed

Rock Hard Power Spray udsender treer

Det kompromisløse Odense-band har tredje album på gaden i november

Hvis du mener, at Rock Hard Power Sprays to første album suttede, så vil du højest sandsynligt elske deres tredje album, proklamerer Odense-bandet, der har inspillet "If You Think Our Last Two Records Sucked You're Gonna Love This One" i Bad Coffee-studiet i Københavns nordvest-kvarter.

Albummet er det punk-inspirede energiske rockband Rock Hard Power Sprays tredje, siden de blev dannet i 2004. Historien om Rock Hard Power Spray begynder med sejren i den internationale talentkonkurrence Emergenza i 2005, som i 2006 blev til albummet "Commercial Suicide" og to år senere opfølgeren "Trigger Nation".

For tiden er gruppens guitarist Frederik Valentin i øvrigt aktuel i Vomit Supreme.


"If You Think Our Last Two Records Sucked You're Gonna Love This One" udgives på Target Records mandag den 15. november. Det første nummer fra albummet, "Love/Space", kan allerede nu findes på bandets officielle hjemmeside, og det skiller sig lidt ud som singleforløber, fordi det er otte minutter langt.

- Vi har lavet et album, der på samme tid er det mest varierede, hårde, bløde, melodiske, ukommercielle, ambitiøse og gennemarbejdede til dato. Et rockalbum, der i sin lyd og i sine kompositioner er så langt fra tidens overproducerede, MTV-polerede, kønsløse metervarer rockbands, som man overhovedet kan komme. Et album der lyder som rigtig musik spillet af et band af kød og blod - netop fordi det præcis er det det er!, fortæller sanger og guitarist Mattias Hundebøll om albummet. Hundebøll er i øvrigt selv vært på MTV-programmet Transistor.

Rock Hard Power Spray turnerer i Danmark i oktober og november:


2. oktober: Templet, Lyngby
7. oktober: Kansas City, Odense
8. oktober: Vershuset, Næstved
9. oktober: Musikcafeen, Århus
15. oktober: Sønderborghus, Sønderborg
16. oktober: Forbrændingen, Albertslund
29. oktober: Tobaksgården, Assens

3. november: Tobakken, Esbjerg
11. november: Release, TBA, København
12. november: Release, TBA, Odense
13. november: Tante Olga, Randers
18. november: Elværket, Helsingør
19. november: Kulisselageret, Horsens
20. november: Drivhuset, Skive

ANNONCE