Nyhed

Musikmesse i Berlin

Fra den 7.-9. september er der Popkomm i Berlin, hvor blandt andre Surfact og Helhorse giver koncert på det legendariske spillested SO36

Popkomm er navnet på musikmessen i Berlin, der løber af stablen fra den 7.-9. september. På messen mødes nogle af verdens mest indflydelsesrige branchefolk for at indgå aftaler og diskutere musikindustriens fremtid.

I dagene omkring messen bliver en flere af byens spillesteder udstyret med livemusik, og her besidder Target Records og Mighty Music spillestedet SO36 i Kreuzberg, hvor blant andre Iggy Pop og David Bowie har optrådt. 

Torsdag den 8. september har man mulighed for at opleve showcasen Dancing With Danes, hvor de fire danske rockbands Surfact (billedet), Rock Hard Power Spray, Helhorse og Siamese Fighting Fish er på programmet i forbindelse med deres udenlandske udgivelser. 


Om showcasen udtaler administrerende direktør for Target, Michael H. Andersen:

"Volbeat og Kellermensch, som Target begge har repræsenteret, er oplagte at nævne. For at følge op på de gode tendenser ararngerer vi nu en showcase for fire af Targets mest spændende danske bands i den hårde rockgenre. Vi glæder os enormt meget til at præsentere vores bud på dansk rock anno 2011 for både nye og etablerede internationale kontakter til et brag af en aften i Berlin - og håber selvfølgelig, denne event vil være med til at åbne dørene yderligere op for dansk rockmusik i resten af verden".

Surfact debuterede i 2007 med albummet "Terrific Downfall" som blev fulgt op af "Euphoria" i 2009, og snart følger album nummer tre "Feeding The Beast", som er produceret af Søren Balsner fra Carpark North og mikset af Jacob Hansen (Volbeat, Dúné, The Storm med flere).


I 2006 debuterede Rock Hard Power Spray med albummet "Commercial Suicide" og har efterfølgende udgivet "Trigger Nation" i 2008 og "If You Think Your Last Two Records Sucked You're Gonna Love This One" sidste år. 

Debutalbumaktuelle Helhorse udgav i februar måned "For Wolves And Vultures", og tli årets udgave af Copenhell spillede bandet support for Danzig.

Siamese Fighting Fish er ligeledes debutalbumaktuelle med "We Are The Sound", der udkom i januar måned. Bandet har tidligere udgivet to ep'er, som de turnerede med sidste år.


De nævnte bands kan opleves på spillestedet SO36, som blandt andet er kendt for at kombinere punk, new wave og kunst tilbage i 80'erne.

Udover Target Records og Mighty Music er MXD, DMF, Eksportrådet og den danske ambassade i Berlin med inde over projektet.

Du kan finde mere information om Popkomm her.


 

ANNONCE