Nyhed

Rock Hard Power Spray genforenes

GAFFA.dk – alt om musik

Det er 10 år siden, bandet sidst stod på en scene sammen, men nu genforenes de i hjembyen Odense til et længe ventet gensyn med publikum

Det odenseanske rockband Rock Hard Power Spray har annonceret, at de i anledningen af 15-års jubilæet for udgivelsen af deres debutalbum Commercial Suicide genforenes til en enkelt koncert. Koncerten kommer til at finde sted fredag den 3. december på Posten i bandmedlemmernes hjemby Odense. 

Bandet blev dannet i 2004 af Mattias Hundebøll, Frederik Valentin, Ask Fogh og Simon Andersen og opløst igen i 2014. Efter debutalbummet i 2006 udkom opfølgeren Trigger Nation i 2008, et album der fik fem stjerner af GAFFAs anmelder. Deres seneste og sidste udgivelse blev If You Think Our Last Two Records Sucked You're Gonna Love This One fra 2010.

På trods af bandets relativt korte levetid fik de i dén grad udrettet en masse. Rock Hard Power Spray nåede blandt andet at vinde den internationale udgave af musikkonkurrencen Emergenza, at turnere i Kina og en række europæiske lande med The Bloodhound Gang, at spille næsten 500 koncerter i blandt andet USA, Kina og Rusland, at optræde til P3 Guld og at spille på Smukfest seks år i træk. 

I begyndelsen af karrieren fik de også en del omtale ved at indspille en pornofilm under en af deres koncerter – på netop Posten i Odense. Episoden bragte dem blandt andet på forsiden af Ekstra Bladet.

"Det er gået op for os, hvor meget vi har savnet musikken, venskabet og koncerterne. Så vi har besluttet at gå i intensiv rock-træningslejr, så vi til december (forhåbentlig) kan levere en indædt, benhård og kærlig rockknytnæve til gamle og nye fans," fortæller bandet i en pressemeddelelse. 

Billetter kan købes lige her.

 

LÆS OGSÅ: The Kooks giver jubilæumskoncert i Danmark 

Varm op til koncerten med “Ride On Me”:

ANNONCE