Nyhed

The Bang Bang Brain giver koncert i Paul Frank-butik

På fredag afholder det århusianske rock-band koncert i The Paul Franks Store, der åbner torsdag i Bruuns Galleri

På torsdag slår Paul Frank dørene op til deres første butik i Norden. Den kommer til at ligge i Bruuns Galleri i Århus, og i den anledning vil der på fredag den 1. oktober være en Instore-koncert med et lokalt upcoming navn. I dette tilfælde det psykedeliske rock-band med det livstruende navn The Bang Bang Brain (billedet).

Bandet er et forholdsvis uskrevent blad, men kvartetten har ifølge deres egne online-profiler haft godt gang i deres live-kalender. De har blandt andet spillet opvarmning for Thee Attacks, ligesom de spillede på Klostertorv under Århus Festuge.

Bandet har selv lagt en række citater på deres hjemmeside, og en prominent rock-århusianer som Kim Kix (Powersolo) skal blandt andet have udtalt følgende om bandet:

"..et helt fænomenalt live-band; der har alt det der ikke findes en skid af i et semi-hypet dansk elektro-rock-band. The Bang Bang Brain spiller rock and roll! Det rokker og det ruller i bogstaveligste forstand, fra ende til anden. Det er skarpt, det er slacker, det er sødt og det er surt. Og så blivet der spillet guitar med hjertet, og sunget med kroppen, sjælen og døden i bakspejlet! Et sted mellem Black Sabbath, Cola Freaks, The Stooges og MC5.."

Butikschef og medindehaver af den kommende Paul Frank butik Tanja Sandgaard udtaler desuden om åbningen:

"Vi glæder os utrolig meget til åbningen, og til at give vort publikum en unik oplevelse for at opleve et talentfuldt lokalt band, i vores noget utraditionelle rammer. Vi ønsker ikke bare denne gang, men løbende, at bringe vores mærkes dybe musikrødder aktivt ind i vores butikskoncept, og har planer om at denne form for optrædener af lokale talentfulde bands bliver en tilbagevendende begivenhed i butikken."

Det sydcaliforniske mærke Paul Frank har siden 1997 været en stor støtte af det lokale musikmiljø, og har blandt andet arbejdet med bands som Bad Religion, The Vandals og Radiohead med flere.

Besøg The Paul Frank Store på Facebook for at se nærmere, og klik ind på The Bang Bang Brains Myspace-profil for at høre mere til musikken. Koncerten er på fredag den 1. oktober kl. 16:00 i Paul Frank-butikken, Bruuns Galleri i Århus.

ANNONCE