Nyhed

Unplugged-konceptet genopstår i Århus

Foreningen Rock Århus står bag en koncertaften med tre århusianske bands, hvor det hele er unplugged

De tre århusianske bands The Bang Bang Brain, The Lovin' Flickknives og Hank Robot indtager Entréscenen i Århus den 9. oktober. Det gør de, "svøbt i hvide liljer og med hundredvis af blafrende lys omkring sig" ifølge en pressemeddelelse fra den århusianske koncert-forening Rock Århus.

Det er nemlig Unplugged-koncerter afholdt af en amerikansk musikkanal, der har været inspirationen til netop denne event. Således vil Entréscenen ifølge arrangørerne være udsmykket præcis som baggrunde var for de klassiske og mindeværdige koncerter med blandt andre Nirvana, Eric Clapton, Pearl Jam, Lauryn Hill og Alice In Chains. Det omtalte program har holdt længere pauser, men hen over sommeren 2009 afholdt tv-programmet optagelser med blandt andet Adele, Silversun Pickups, All Time Low, Paramore, Vampire Weekend, Katy Perry og senest Adam Lambert samt svenske Mando Diao i år.

I Århus vil tre lokale navne så gøre kunsten efter med Unplugged-udgaver af deres musik, der er arrangeret til lejligheden. Hank Robot er kendt som frontmand i Powersolo. I hans solo-projekt skal han efter sigende lyde som en udpint Neil Young med guitar, trommer og mundharmonika. The Bang Bang Brain er rockmusik med rod i halvfjerdserne, og The Lovin' Flickknives spiller syrerrock, som de blandt andet demonstrerede under årets Spot Festival.

Udover de tre koncerter udgiver foreningen i samme omgang deres første compilation-cd med titlen "Rock Ikk'å?!". Det er fjorten sange med lokale bands, der alle har optrådt igennem foreningen i de to år den har eksisteret. Cd'en skal ifølge en pressemeddelelse fra foreningen være en slags teaser for det århusianske rock-miljø, og den vil blive distribueret nationalt.

Rock Århus' Unplugged aften med The Bang Bang Brain, The Lovin' Flickknives og Hank Robot er den 9. oktober på Entréscenen i Århus. Læs mere info på www.rockaarhus.dk.

ANNONCE