Nyhed

Thee Attacks i Stakladen

Retrorockerne spiller til maj sammen med The Bang Bang Brain og Hank Robot i Stakladen i Århus

De snart albumaktuelle The Bang Bang Brain spiller i næste måned koncert i Stakladen i Studenterhus Århus sammen med hovednavnet Thee Attacks (billedet) og PowerSolos Kim Kix, der bidrager til arrangementet med sit soloprojekt, Hank Robot. 

Thee Attacks spillede tidligere på året på den hollandske festival Eurosonic, og har netop spillet på festivalen SXSW i Austin, Texas. Deres old school rock'n'roll leder tankerne tilbage til 60'eres beatmusik og bands som The Who og The Kinks. Da bandet spillede på Spot Festival sidste år fik de af GAFFAs anmelder Roy Fogde ikke mindre end 5 stjerner i en liveanmeldelse, der beskrev bandet og deres koncert med følgende ord:

"Stilsikre beatniks leverede en imponerende opvisning i gode sange, møllesving og struttende bagdele".

Århusianske The Bang Bang Brain har også rock'n'roll på menuen. De er lige nu aktuelle i P3's karrierekanon, og desuden er bandet i gang med at indspille deres debutalbum, som er produceret af Gnags-trommeslager Mads Michelsen. Derudover vil indspilningerne blive mikset af Kim Kix, der selv er erklæret fan af bandet, som han beskriver således:

"...et helt fænomenalt live-band; der har alt det der ikke findes en skid af i et semi-hypet dansk elektro-rock-band. The Bang Bang Brain spiller rock and roll! Det rokker og det ruller i bogstaveligste forstand, fra ende til anden. Det er skarpt, det er slacker, det er sødt og det er surt. Og så blivet der spillet guitar med hjertet, og sunget med kroppen, sjælen og døden i bakspejlet! Et sted mellem Black Sabbath, Cola Freaks, The Stooges og MC5...". 

Kim Kix selv spiller old school blues-rock i sit soloprojekt Hank Robot. Hans virkemidler er få, hvilket vil sige at han benytter sig af en fodtromme, en fod-tamburin, en mundharmonika, en hjemmebygget guitar og en sm57-mikrofon - altsammen igennem én forstærker.

Alle tre navne kan opleves på Studenterhus Århus den 9. april, og billetter kan købes her.

ANNONCE