Nyhed

Download gratis musik på Oh!Behave

Oh!Behave er et nyt musikprojekt, der blandt andet hjælper danske navne som Belle Ville og Paper Tigers med at etablere sig

"Velkommen til det tag-selv-bord ørerne elsker! Vi har samlet en stor og bred menu, så der bør være noget alle kan li'!" – sådan lyder det i en pressemeddelelse fra de to 21-årige initiativtagere, Morten Andersen og Sebastian Kjær. Sammen har de skabt musikprojektet Oh!Behave, der gik i luften den 8. april, og som har til formål at hjælpe danske artister med deres karrierer.

Målet er dels at få musikken ud til et bredere publikum, og dels at stille forskellige former for hjælp til rådighed, som kan gøre det lettere for artisterne, at etablere sig. Den primære drivkraft i Oh!Behave er kompilationer, der indeholder musik fra forskellige navne, og som kan downloades og streames gratis fra websitet, ohbehave.dk, hvor man også kan læse om de forskellige kunstnere.

"Det vi forsøger at gøre anderledes er at satse på en dejlig fondue af det bedste fra forskellige genrer, i stedet for at gå benhårdt efter en enkelt, med det formål at udgivelsen skal ramme så bredt som muligt. Det eneste adgangskrav er at musikken skal være fantastisk og dansk," fortæller de to ophavsmænd i en pressemeddelelse om Oh!Behave.

Udover at tilbyde danske navne en plads på ohbehave.dk, hvor de hver især kan have deres musik samt information og billeder af dem selv liggende, tilbyder Oh!Behave også rabat på fremstilling af cd'er hos deres samarbejdspartner Tone Productions. 

Endvidere kan initiativet hjælpe kunstnerne med at få taget fotos til cd-covers, presse m.m. af kompetente fotografer samt udarbejdelse af en grafisk profil af en mediedesigner. Begge dele foregår på frivillig basis, og skal derfor være et samspil mellem behov, og hvad der praktisk er muligt uden budget.

Den første kompilation er efter et par måneders arbejde klar, og kan allerede nu hentes fra ohbehave.dk. Kompilationen har fået navnet "Bring Your Friends", som appellerer til at lytterne skal "bringe sine venner", så den nye danske musik kan nå ud til så mange som muligt. Samtidig er det en hyldest til de to bagmænds venner, der er involveret i projektet og har gjort det muligt at udgive pladen.

Læs mere om Oh!Behave på facebook.

ANNONCE