Nyhed

Før koncerten: Shelby Lynne

Vi har fanget den amerikanske sangerinde Shelby Lynne før hendes koncert på Tobakken i Esbjerg 28. april

Den 28. april spiller den 42-årige amerikanske sangerinde Shelby Lynne den første koncert på dansk grund i 12 år. I den anledning ringede vi til den anerkendte sangerinde for at høre, hvad vi kunne forvente os af koncerten på Tobakken i Esbjerg. Klokken var dog ikke alverden, da vi ringede til New York og ligefrem vækkede Lynne, der i forvejen ikke er klodens mest udleverende interviewoffer. Men som snakken gled frem, fik hun alligevel talt sig helt varm. 

Hvordan er det gået i øveren?

- Jeg øver ikke. Det er jo bare mig og en guitarist (John Jackson), der spiller sange, vi har spillet i 12 år, så der er vist ikke brug for at øve.


Hvad kan vi forvente os af koncerten?

- Halvanden time i det akustiske hjørne. Med hensyn til sangvalget, så afhænger det meget af, hvilket humør vi lige er i. Jeg har en lang liste med sange, men planlægger aldrig noget.

Hvad gør du, lige inden du går på scenen?


- Jeg prøver at time min ankomst på spillestedet så sent som muligt, så jeg egentlig bare kan vade direkte ud på scenen og spille.

Hvad står der på din forplejningsliste?

- Det er faktisk ret kedeligt, for det er bare øl, vand og oliven. Før stod der også cigaretter på listen, men jeg er stoppet med at ryge den slags. Så alt i alt ret kedeligt.


Hvad hører du i turbussen?

- Vi lytter til alt, men vi har ikke råd til en turbus. Vi kører i to biler, en hvor drengene sidder, og en til pigerne, som er mig og min manager. En af de seneste plader, jeg har været glad for, er Tom Jones' nye album ("Praise And Blame".)

Hvad sørger du altid for at medbringe, når du tager på turné?


- En guitar og en bog med mine tekster, som jeg altid har med på scenen. Jeg forsøger så vidt muligt ikke at kigge i den, men jeg kan godt lide, at den er der, i tilfælde af at jeg ikke kan huske en tekst. Og der er altså et par enkelte sange, som jeg har lidt svært ved at huske. Ud over det pakker jeg bare et par rene T-shirts og et par ekstra støvler.

Læs et længere interview i GAFFAs artikelsektion

Køb billetter til koncerten via GAFFA Live.


ANNONCE