Nyhed

Shelby Lynne kommer til Danmark

Til marts giver den amerikanske singer-songwriter og skuespiller koncert i Amager Bio og Train

Lørdag den 3. marts gæster den amerikanske sangerinde, sangskriver og skuespiller Shelby Lynne Amager Bio i København, og dagen efter, altså 4. marts, gæster hun Train i Aarhus.

Det er ikke ofte Shelby Lynne har været i Danmark. Tilbage i april gav den nu 43-årige sangerinde for første gang i 12 år koncert i Danmark. Her spillede hun på Tobakken i Esbjerg, og det kunne hun åbentbart lide, for som GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt kunne rapportere, så sluttede Shelby Lynne af med ordene "have us back".

Ole Rosenstand Svidt gav koncerten fem stjerner og sluttede af med at skrive:


"Med ekstranummeret "Iced Tea" sagde Shelby Lynne og John Jackson tak for i aften og tilføjede, at de meget gerne vil tilbage til Danmark – "have us back". Opfordringen er hermed givet videre, for mere end ti år efter sit gennembrud synes Shelby Lynne stadig at være på toppen, bare i en lidt mindre målestok. Og det er ikke kun Sydvestdanmark, der har fortjent et besøg af Shelby Lynne."

Nu er opfordringen fra Shelby Lynne så blev indfriet af Amager Bio og Train, og siden april har Shelby Lynne føjet endnu et album til det omfattende bagkatalog i form af "Revelation Road".

Billetsalget til Amager Bio-koncerten starter torsdag den 15. december kl. 10:00 og billetter kan erhverves på billetlugen.dk eller på telefon 70 26 32 67. Billetsalget til Train begynder samme dag på train.dk


ANNONCE