Nyhed

Kjeld Tolstrup hyldes i Vega

Der er gratis adgang, når den danske klubscene i weekenden ærer Kjeld Tolstrup til en mindefest i Store Vega

På lørdag den 9. april hylder venner og kolleger fra klubmiljøet Kjeld Tolstrup med et brag af en mindefest i Store Vega, hvor entréen er gratis og alle er inviteret.

Det er navne som Trentemøller, Rune RK, Kenneth Bager, Tomas Barfod, Djuna Barnes, Lulu Rouge, Peter Visti og Unga Bunga-makkeren Le Gammeltoft, som er initiativtager til mindefesten, der leverer musikken til mindefesten for den nylig afdøde dj.

"Det er stadig så surrealistisk, at Kjeld ikke længere er hos os. Han var det mest generøse, nytænkende, kærlige, nørdede, opbakkende, talentfulde menneske, som i sine 30 år på scenen har formået at gøre en enorm forskel for dj's, producere og bands i ind- og udland. Det ville være i Kjelds ånd at spille høj, god musik, drikke bobler og feste med alle - store som små - og det er det vi planlægger at gøre på lørdag i Store Vega", fortæller Le Gammeltoft.

Kjeld Tolstrup var i tre årtier været en af landets mest populære dj's og frontkæmpere for den alternative elektroniske musik. Sammen med Le Gammeltoft stod han bag udgivelsen af Sound of Copenhagen-kompilationerne og radioprogrammet Unga Bunga, og han har som dj spillet til blandt andet Sensation White, OL i Athen og MTV European Awards samt Kronprins Frederiks bryllup.

Mindefesten for Kjeld Tolstrup afvikles lørdag den 9. april i Store Vega, og der er gratis entré. Bemærk dog at der er en aldersgrænse på 18 år.

ANNONCE