Nyhed

Spot tilføjer flere navne

Den aarhusianske todagsfestival skyder med musikalske spredehagl

27. og 28. maj lægger aarhusianerne endnu en gang by til den tilbagevendende Spot Festival, som netop har tilføjet en lang række navne til programmet.

En konstellation bestående af Simona Abdallah, som åbnede sidste år Spot Festival, samt Ane Østergaard alias Band Ane (billedet) kombinerer arabiske og anarkistiske toner i en upbeat, sfærisk harmoni.

En anden prominent nyhed er den lokale Houssam Zamzam, som med stærk vokal og swingende rytmesektion udspyer popmelodier af den slags, som især er populære ved bryllupper og forlovelsesfester. Bandet har desuden i 2010 været spillet på en række mellemøstlige radiostationer.

Finland bidrager med tre bands: KXP, som spiller paranoid disko, Siinai som går under betegnelsen new age kraut-rock, og Neufvoin, der laver tyk synthpop. Et enkelt norsk band ved navn Harry's Gym har også sneget sig ind, og så repræsenterer det lokale band Essence dagens bidrag til thrash- og speed-metal genren.

Der er også blevet plads til dansk folkemusik. Big Basco er inspireret af talrige nordeuropæiske kilder, mens Karen Mose har rødder i danske og amerikansk folkemusik, og synger på dansk. Digterkunsten er heller ikke gået Spot forbi, som derfor præsenterer Stemmejernet og She's A Show, som begge blander poesi og lyd. 

Der skulle således være lidt for de fleste, og du kan stifte bekendtskab med de forskellige acts på deres respektive Myspace-sider. Billetter til Spot Festival kan købes via GAFFA Live.

 

ANNONCE