Nyhed

Alice Cooper udsender single

Med singleudgivelsen af nummeret "Ill Bite Your Face Off" hylder Cooper Rolling Stones. Samtidig er videoen til nummeret klar.

Efter 35 år er Vincent Damon Furnier, der er bedre kendt som mareridtet Alice Cooper, på vej med opfølgeren til "Welcome To My Nightmare", der har fået titlen "Welcome 2 My Nightmare". I går udsendte Cooper singlen "I'll Bite Your Face Off", som Cooper indrømmer er inspireret af Rollling Stones. Cooper udtaler til NME om singlen, at:

"Dette er min hilsen til det tidlige Rolling Stones. Som i 1964/65, hvor deres sange var meget Chuck Berry-orienterede."

Singleudgivelsen indeholder også nummeret "Caffeine", som Cooper har skrevet sammen med Keith Nelson fra Los Angeles-gruppen Buckcherry.  

Samtidig er videoen til "I'll Bite Your Face Off", der består af videooptagelser fra koncerter, klar. Se videoen til "I'll Bite Your Face Off" her.

Cooper mener, at "I'll Bite Your Face Off" er et perfekt nummer til liveoptrædender, da han allerede kan konstatere, at publikum er vilde med den. "Vi har spillet den på fire forskellige kontinenter nu, og ingen havde nogensinde hørt den før. Ved andet omkvæd synger hele publikum med på "I'll Bite Your Face Off"." udtaler han.

"Welcome 2 My Nightmare", der produceret i samarbejde med Bob Ezrin, der også producerede "Welcome To My Nightmare" i 1975, bliver udgivet den 12. September.

Tracklist:

1) I Am Made Of You

2) Caffeine

3) The Nightmare Returns

4) A Runaway Train

5) Last Man On Earth

6) The Congregation

7) I'll Bite Your Face Off

8) Disco Bloodbath Boogie Fever

9) Ghouls Gone Wild

10) Something To Remember Me By

11) When Hell Comes Home

12) What Baby Wants

13) I Gotta Get Outta Here

14) The Underture

ANNONCE