Nyhed

Aloe Blacc til Vega

Så sent som i april måned gæstede den amerikanske rapper og sanger Store Vega i København, og til november er han tilbage

Tirsdag den 15. november overtager amerikanske Egbert Nathaniel Dawkins III alias Aloe Blacc scenen i Store Vega, som han også gjorde i april måned i år.

Aloe Blacc solodebuterede tilbage i 2003 med ep'en "The Aloe Blacc EP", og i 2006 udkom albummet "Shine Through" på Stones Throw. Sidste år udgav soul-sangeren opfølgeren "Good Things", som byder på funky retro-soul kombineret med tekster, der omhandler socialrealisme og oprigtig indignation, hvilket singlen "I Need A Dollar" er et eksempel på.

Som nævnt stod Aloe Blacc på scenen i Store Vega i april måned. GAFFAs anmelder Sohail Hassan gav koncerten tre ud af seks stjerner, og skrev blandt andet:


"Aloe Blacc har helt sikkert fundet sit groove i retro-soul'en, men han må snart komme med noget nyt for at følge op på den succes og opmærsomhed, han har opnået. Det var faktisk lidt forventet til denne koncert, da det er pænt langt tid siden, albummet kom. Ikke desto mindre blev det eksisterende materiale leveret overbevisende, og Aloe Blacc er en fryd på scenen".

Billetsalget sættes i gang på fredag den 26. august, og billetter kan købes via GAFFA Live.

 


ANNONCE