Nyhed

VIDEO: Aloe Blacc udgiver Valentins-single og musikvideo

GAFFA.dk – alt om musik

Blaccs kone medvirker i den romantiske hyldestvideo til ”I Do”

Den amerikanske r&b-sanger Aloe Blacc, bedst kendt for hitsinglerne ”I Need a Dollar” og ”The Man”, har i anledning af Valentinsdag udgivet den spritnye single ”I Do” med tilhørende musikvideo. Du kan se videoen øverst.

Singlen, der er taget fra Blaccs kommende album, er en kærlighedsballade til sangerens kone, den mexicansk-australske rapper Maya Jupiter. Det er første gang, at Blacc åbner op for offentligheden omkring sit privatliv:


– Lykken bragte os sammen, til trods for det faktum, at vi boede på hver sin side af jordkloden med et gigantisk hav imellem os. “I Do” er det perfekte symbol på den dybe kærlighed, som vi to deler med hinanden. Jeg ønskede at skrive en sang til Maya, der var personlig og universel, fortæller den 41-årige sanger.

LÆS OGSÅ: Modnet årgangs-soul

I musikvideoen er der da heller ikke lagt låg på romantikken: Klædt ulasteligt i smoking gør Aloe Blacc kur til sin hustru, så luften er tæt af amoriner. På parrets tiårsdag overraskede sangeren sin kone ved at fri til hende igen med et forslag om at forny deres ægteskabsløfte, hvilket har dannet grobund for videoen.


Blacc debuterede med soloalbummet Shine Through i 2006 og har siden udgivet to album, senest 2013’s Lift Your Spirit, der blev nomineret til en Grammy i kategorien ”bedste r&b-album”. Han har desuden arbejdet sammen med kunstnere som Avicii, Pharrell Williams og den danske producer Kenneth Bager.

ANNONCE